Luft vand varmepumper i Tønder, Bredebro og Løgumkloster

Et rigtig godt valg

Skal du have en luft vand varmepumpe i Tønder, Løgumkloster eller Bredebro? Ved valget af en luft til vand varmepumpe, så kan du næsten ikke finde en mere økonomisk og miljøskånsom opvarmningskilde. Den er noget af det mest energibesparende og dermed økonomisk varmekilde på markedet. En varmepumpe i et almindeligt parcelhus tjener som regel sig selv ind igen på 2-4 år, og herefter kan der være op til 75% at spare på din varmeregning.

Og taget i betragtning af, at pumperne har en levetid på helt op til 25 år, er din investering derfor rigtig godt givet ud.

Kontakt os i dag på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk, så du kan begynde at nyde godt af valget ved en varmepumpe. Vi leverer og monterer luft vand varmepumper i Løgumkloster, Tønder og Bredebro. 

Vi er VE-godkendt installatør – hvilket også betyder at du kan få tilskud til din luft-vand varmepumpe. 

SCOP

SCOP-værdi og kvalitetsvarmepumper

Varmepumper udnytter naturlig energi, og derfor er det kun driftsomkostningerne i form af el, der koster penge. Da de fleste har energimærkning A+, A++ og endda A+++, er elforbruget meget lavt. Er SCOP-værdien høj (se billedet), så er energiforbruget lavt.

SCOP-værdi (seasonal coefficient of performance) er kommet til, det giver en meget nøjagtig fastsætning af effektiviteten på en varmepumpe. Simpelt, så er det en betegnelse for varmepumpens ydelse i løbet af et år og som samtidig også indberegner og tager forbehold for udsving i vejret alt efter sæsonen.

Enkelt, så betyder en SCOP-værdi på f.eks. 3,8 at varmepumpesystemet i gennemsnit leverer 3,8 gange så meget energi end den elektriske energi, den bruger for at operere.

Her hos Abild El-forretning i Tønder ApS monterer og installerer vi kun kvalitetstestede og energieffektive varmepumper. Vi har fordelagtige aftaler med de største leverandører, og derfor finder du også konkurrencedygtige priser hos os. Vi leverer og monterer varmepumper fra Tønder til Løgumkloster og Bredebro. 

Støjer luft vand varmepumper?

Vi bliver tit spurgt, om varmepumper larmer, og det gør de ikke. Vi kan egentligt bare sige, at de ‘larmer’ lige så meget som en helt almindelig opvaskemaskine. Faktisk kan du få en pumpe på kun 19dB – og det er meget lidt og svarer ca. til blade, der rusker!

Er du tvivl eller har flere spørgsmål? Så kontakt os endelig på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk og så skal vi være behjælpelig med alle dine tanker omkring varmepumper. Vi leverer og monterer varmepumper i Tønder, Løgumkloster og Bredebro. 

støjsvag varmepumper

Uforpligtende tilbud og rådgivning

Vil du være sikker på at få den helt rette pumpeløsning, så kontakt os. Det er uforpligtende at få et tilbud. Vores professionelle team af KMO-montører og rådgivere står klar til at svare på alle dine spørgsmål og de kan ud fra få oplysninger, både finde den rette løsning og samtidig give dig et rigtig godt tilbud.

Vi servicerer både private og virksomheder fra afdelingen i Tønder, og har kunder i bl.a. Skærbæk, Toftlund, Tinglev og Rødekro. Kontakt os i dag på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk eller kig forbi vores forretning i Tønder for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se også: solceller.

Luft vand varmepumper med montering

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.