Beskyt dine el-systemer mod sommerens mange lynnedslag

Hvis du oplever, at et lyn slår ned, og de elektroniske systemer går ud, kan det have meget store økonomiske omkostninger for dig.

Abild El-Forretning er autoriseret. el-installatør i Tønder og du kan du roligt kontakte os på 📞 74 72 33 55 – vi har bred erfaring med installation af transientbeskyttelse.

Abild El-Forretning ApS har værksted og butik i Tønder og løser el-opgaver i bla. Åbenrå, Skærbæk, Agerskov, Toftlund, Højer, Bylderup-Bov, Rømø og Tinglev.

Hvad er transientbeskyttelse?

En transientbeskyttelse installeres for at beskytte dine elektriske systemer, men kan desværre ikke forhindre et lynnedslag – kun minimere skaderne ved:

  • Elektronik i udstyr
  • Systemnedbrud
  • Driftstop
  • Efterfølgende periodiske fejl
Transientbeskyttelse lyn Tønder Bredebro Løgumkloster

Abild El-Forretning ApS ved hvor vigtigt det er at installere transientbeskyttelse, fordi man dermed kan sikre sig mod de voldsomme kræfter, der er i indirekte lynnedslag.

Kontakt os – vi rådgiver dig om og installerer transientbeskyttelse både i private hjem og hos din virksomhed. Kontakt os på 📞 74 72 33 55 – så tager vi en uforpligtende snak.

Der er reelt større risiko for at blive påvirket af indirekte lyn fremfor et direkte lynnedslag. Det betyder, at et lyn der slår ned 1-2 km væk faktisk kan ødelægge alt elektronik og alle maskiner i dit hjem eller i virksomheden.

Uden transientbeskyttelse vil der opstå en overspænding i installationen, der beskadiger de elektriske enheder, hvis den overstiger enhedernes impulsholdespænding.

Ved at anvende transientbeskyttelse begrænses overspændingen, da overspændingstransienter afledes sikkert – derved sikres installationerne.

Vi sikrer dit hjem mod ødelæggelser fra lyn

Som mange andre har du måske frygtet, om dine el-installationer vil tage skade under tordenvejr. I stedet for at hive alle el-stik ud af væggene, bør du overveje at få installeret transientbeskyttelse i dit hjem.

Kontakt Abild El-Forretning, – vi har stor erfaring med transientbeskyttelse i private hjem og kan hjælpe dig med at sikre dine el-apparater og el-systemer. Kontakt os på 📞 74 72 33 55 – så tager vi en uforpligtende snak.

Vi tilbyder forskellige løsninger til hjemmet i forhold til transientbeskyttelse, for det afhænger af, hvilken type el-tavle du har. Har du det gammeldags HFI-relæ, eller det nyere og mere tidssvarende HPFI-relæ? Mange hjem har kun et HFI/HPFI relæ – og det gør faktisk, at chancen for overspænding er 25 % større.

Det er derfor vigtigt at få lavet et el-eftersyn af din autoriserede el-installatør, så vi kan gennemgå dine el-installationer.

I 2019 blev der vedtaget en ny el-lov, hvor transientbeskyttelse netop er et krav, dog ikke i private hjem, men det er anbefalelsesværdigt også her ifht forsikringen.

transientbeskyttelse i hjemmet Tønder Løgumkloster

De gældende el-regler skal beskytte dig

Et lynnedslag kan medføre skader på følsomt elektrisk udstyr helt op til 2 km fra nedslagsstedet.

I 2019 kom der nye el-regler for kravene for installation af transientbeskyttelse i virksomheder – derfor er det vigtigt at få tjekket jeres el-tavler og el-installationer af en autoriseret el-installatør.

Abild El-Forretning hjælper dig med rådgivning, installation og service

Abild El-Forretning er altid opdaterede med ny viden og lovkrav inden for el-branchen. Vi anser det som vores opgave at informere vores kunder og samarbejdspartnere omkring nye retningslinjer og regler. Ifølge el-regler fra 2019 skal der installeres transientbeskyttelse til beskyttelse af:

  • Menneskeliv
  • Offentlige serviceydelser
  • Kommercielle eller industrielle aktiviteter
  • Stort antal personer
transientbeskyttelse virksomhed Tønder

Beskyt din virksomhed mod lynnedslag – lad Abild El installere transientbeskyttelse

Din virksomhed kan være sårbar, hvis el-installationerne ikke er beskyttet mod overspænding. Overspænding fra lynnedslag kan ødelægge alt elektronisk udstyr og give permanente forringelser.

Abild El-Forretning er autoriseret el-installatør og har mange års erfaring med at installere transientbeskyttelse i virksomheder – vi rådgiver dig om den bedste løsning, laver installationen og servicerer efterfølgende – ring trygt til os på ☎ 74 72 33 55.

Udover at der kan være direkte omkostninger ved synlige og usynlige skader på elektronisk udstyr, så kan der være endnu større omkostninger ved produktionsstop og datatab.

Slip for strømnedbrud og tab af data i dit landbrug

Efterhånden er elektroniske systemer og udstyr i landbruget en integreret del af den daglige drift. Men vi ser desværre også, at hyppigheden af tordenvejr er steget markant gennem de seneste år – det medfører overspændingsskader, produktionsstop og driftsforstyrrelser, som ikke er ønskværdigt i sit landbrug.

Abild El-Forretning er eksperter i rådgivning, installation og service af transientbeskyttelse i landbruget. Ring trygt til os på 📞 74 72 33 55 – vi kan rådgive dig om transientbeskyttelse.

Det er vigtigt, at man kan sikre, at ens landbrugsproduktion kører fejlfrit uden nedbrud i systemerne grundet lynnedslag.

Transienter (overspænding på el-nettet) kan på kort tid ødelægge alt elektronisk udstyr og maskiner, hvilket medfører nedbrud og forringelser – med store økonomiske konsekvenser for enhver produktion.

Det kan være nedbrud i ventilationsanlæg, vandingssystemer, foderautomater, malkeanlæg, svagstrømsanlæg, signal- og datatransmissioner.

Staldovervågning transientbeskyttelse Tønder Løgumkloster

Det er vigtigt at tjekke op med ens forsikringsselskab – for der er flere af dem, som sætter det som krav indenfor landbruget. Vi har mange års erfaring indenfor transientbeskyttelse i landbruget.

Kontakt Abild El-Forretning 📞 74 72 33 55 – vi rådgiver, laver installationen og servicerer efterfølgende – du kan trygt ringe til os.

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.