Om Abild El-forretning & vores elektrikere

Abild El-forretning i Tønder har både elektriker-virksomhed og butik. Vores specialuddannede elektrikere kan hjælpe dig døgnet rundt med stor ekspertise inden for el-installationer, bl.a. varmepumper, ABA og hvidevarer. Og i vores butik på Ribelandevej 54 i Tønder findes et bredt udvalg af mærkevarer inden for belysning, hvidevarer og husholdningsmaskiner til både private, erhvervskunder og offentlige institutioner.​

 

Vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med alle typer el-installationer

Hos Abild El arbejder vi med alle slags el-installationer herunder rådgivning om alternativ energi, elsyn, sikring og overvågning. Desuden har vi en stor viden og kompetence inden for landbruget som bliver serviceret med rådgivning, fejlfinding og reparationer af diverse maskiner og anlæg.

Abild El

Vores specialuddannede el-installatører løser en lang række opgaver inden for bl.a.

 • Varmepumper
 • Belysning – herunder LED
 • Hvidevarer
 • Solceller
 • IT og netværksinstallation
 • Automatisk brandalarmanlæg (ABA),
 • Automatisk branddørlukningsanlæg (ABDL)
 • Automatisk brandventilationsanlæg (ABV)
 • Fiberinstallation
 • Landbrugsinstallationer
 • Intelligente bygningsinstallationer (IHC, KNX, CTS)
 • Datainstallationer
 • Videoovervågningsanlæg
 • Reparation af storkøkkenmaskiner
Autoriserede elektrikere Tønder
Døgnvagt elektriker

Vi hjælper alle slags kunder – både private, erhvervskunder, offentlige institutioner samt boligforeninger. Uanset opgavens størrelse, kan du forvente høj kvalitet og service, når du handler med os.

 

Fokus på høj faglighed inden for elektriker-faget

Hos Abild El lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere møder kunderne med høj faglig ekspertise. Vi er en specialhandel, og vi har stor fokus på, at vores personale er veluddannet og konstant får opdateret deres viden – hvad enten det er butiksassistenten, du møder i vores butik eller el-installatøren, der kommer ud til dig.

 

Vagttelefon døgnet rundt

Du kan ringe til os 24 timer i døgnet. Vi har altid en autoriseret elektriker klar til at rykke ud og hjælpe dig med at finde den bedste løsning på dit el-problem.

 

Lokal forankring i Tønder

Abild El-forretning er solidt forankret i Tønder i Sønderjylland. Vi har den store glæde at kunne støtte den lokale håndbold, svømning, fodbold, bowling, golfklub samt Tønder Festival, og vi har igennem mange år haft et godt og tæt samarbejde med de lokale erhvervsdrivende, private og offentlige institutioner.

Ud over at servicere vores lokale kunder i Tønder, kører vi også ud til faste kunder i bl.a. Åbenrå, Skærbæk, Agerskov, Toftlund, Højer, Bylderup-Bov, Rømø og Tinglev.

Butik med belysning, hvidevarer, husholdningsmaskiner og god rådgivning

I vores butik på Ribelandevej 54 i Tønder finder du alle former for belysning, hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner til hjemmet og virksomheden. Vi præsenterer et bredt udvalg af moderne belysning fra førende leverandører som bla. Louis Poulsen, Le-Klint, Modiform, Verpan og Artemide. Du finder de sidste nye trends inden for belysning og med et alsidigt udvalg af design, funktionalitet og kvalitet. Vi er medlem af EL-SALG, som er en af de førende kæder i Danmark, og vores kompetente medarbejdere står klar til at betjene og vejlede dig med professionel rådgivning og ekspertviden indenfor el-installationer.

Butikken har åbent: hverdage fra kl. 9.00 – 17.00 og lørdage fra kl. 9.30-12.30

Hele december måned holder butikken ekstra åben om lørdagen fra kl. 9.30-15.00

 

Kontakt Abild El-forretning i Tønder

Uanset opgavens størrelse ser vi frem til at hjælpe dig.

Tlf.: 74 72 33 55

Mail: mail@abild-el.dk

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores butik og værksted på Ribelandevej 54 i Tønder.

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.