El-installation – autoriseret el-installatør i Tønder og omegn

Abild El-forretning ApS kan hjælpe dig med alle opgaver inden for el-installation. Vores autoriserede el-installatører, elektrikere og montører servicerer både private, erhverv og landbrug, og vores kundekreds strækker sig fra Tønder til Løgumkloster, Visby og Højer.

Har du akut brug for en el-installatør i nærheden af Tønder?
Kontakt vores døgnvagt – 24/7

Vores vagttelefon er døgnåbent, så du kan altid få fat på en autoriseret el-installatør. Vores servicebiler er veludstyrede, så vi kan håndtere og udbedre de fleste problemer med det samme, som eksempelvis strømsvigt og installationsnedbrud.

Ring nu på telefonnummer: 74 72 33 55.

Hvis din henvendelse ikke haster, så er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor eller ved at sende en mail til mail@abild-el.dk.

Læs også mere om, hvad vi tilbyder indenfor el-installationer og andet el-arbejde nedenfor:

 

El-installation – fra simple opgaver til større og avancerede løsninger

Uanset om det drejer sig om de mindre daglige el-opgaver, som udskiftning af stikkontakter til renovering af gamle installationer til el-installationer i nybyggeri og større avancerede opgaver, så er vores veluddannede team klar til at hjælpe dig.

Vores installatører arbejder både med mindre el-installationer i dit hjem, som kun kræver en enkelt installatør, og vi er også klædt på til at håndtere store el-projekter, som kræver flere elektrikere, installatører og fagentreprenører.

Autoriseret el-installatør i Tønder

Vi kan eksempelvis hjælpe med følgende typer af el-opgaver:

  • Udskiftning og renovering af el-installationer (stikkontakter, lampeudtag, relæ mv.)
  • Nybyggeri med traditionelle eller intelligente løsninger
  • Reparation af el-installation
  • Fejlfinding og service
  • Komplekse tekniske el-opgaver
  • El-eftersyn og energitjek

 

Effektiv og kompetent service

Her hos Abild El-forretning kan du forvente den højeste service og kvalitetshåndværk udført af uddannede og autoriserede fagfolk. Vi kan klare alt el-arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra el-varmen i sommerhuset til anlæg hos større produktionsvirksomheder og i landbrug.

 

Vi er en del af TS-gruppen

Når du vælger os til at udføre arbejde på dine el-installationer, slår du to fluer med et smæk. Du får både fordelene ved at vælge en lokal el-installatør, som til hverdag færdes i samme miljø som du, og så kan vi, gennem vores medlemskab i TS-gruppen, trække på et landsdækkende netværk af fagligt kompetente kolleger. Derfor er der ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

1 + 7 =

Find os

Ribelandevej 54
6270 Tønder
CVR: 2712 1780

Tlf.: 74 72 33 55