El-installation – autoriseret el-installatør i Tønder og omegn

Abild El-forretning ApS kan hjælpe dig med alle opgaver inden for el-installation. Vores autoriserede el-installatører, elektrikere og montører servicerer både private, erhverv og landbrug, og vores kundekreds strækker sig fra Tønder til Løgumkloster, Visby og Højer.

Har du akut brug for en el-installatør i nærheden af Tønder?
Kontakt vores døgnvagt – 24/7

Vores vagttelefon er døgnåbent, så du kan altid få fat på en autoriseret el-installatør. Vores servicebiler er veludstyrede, så vi kan håndtere og udbedre de fleste problemer med det samme, som eksempelvis strømsvigt og installationsnedbrud.

Ring nu på telefonnummer: 74 72 33 55.

Hvis din henvendelse ikke haster, så er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor eller ved at sende en mail til mail@abild-el.dk.

Læs også mere om, hvad vi tilbyder indenfor el-installationer og andet el-arbejde nedenfor:

 

El-installation – fra simple opgaver til større og avancerede løsninger

Uanset om det drejer sig om de mindre daglige el-opgaver, som udskiftning af stikkontakter til renovering af gamle installationer til el-installationer i nybyggeri og større avancerede opgaver, så er vores veluddannede team klar til at hjælpe dig.

Vores installatører arbejder både med mindre el-installationer i dit hjem, som kun kræver en enkelt installatør, og vi er også klædt på til at håndtere store el-projekter, som kræver flere elektrikere, installatører og fagentreprenører.

Autoriseret el-installatør i Tønder

Vi kan eksempelvis hjælpe med følgende typer af el-opgaver:

  • Udskiftning og renovering af el-installationer (stikkontakter, lampeudtag, relæ mv.)
  • Nybyggeri med traditionelle eller intelligente løsninger
  • Reparation af el-installation
  • Fejlfinding og service
  • Komplekse tekniske el-opgaver
  • El-eftersyn og energitjek

 

Effektiv og kompetent service

Her hos Abild El-forretning kan du forvente den højeste service og kvalitetshåndværk udført af uddannede og autoriserede fagfolk. Vi kan klare alt el-arbejde, der vedrører elektriske installationer. Fra el-varmen i sommerhuset til anlæg hos større produktionsvirksomheder og i landbrug.

 

Vi er en del af TS-gruppen

Når du vælger os til at udføre arbejde på dine el-installationer, slår du to fluer med et smæk. Du får både fordelene ved at vælge en lokal el-installatør, som til hverdag færdes i samme miljø som du, og så kan vi, gennem vores medlemskab i TS-gruppen, trække på et landsdækkende netværk af fagligt kompetente kolleger. Derfor er der ikke den el-opgave, som vi ikke kan løse.

Har du akut brug for en el-installatør i nærheden af Tønder?

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.