Lamper & belysning til enhver smag

Hvis du leder efter nye lamper eller belysning til dit hjem i Sønderjylland, så kig forbi vores butik på Ribelandevej 54 i Tønder, hvor vi har et stort udvalg af lamper i mange forskellige former og faconer. Vi er med i Lysmesteren, der er en frivillig kæde med mange forskellige belysningsartikler. Hvis du hellere vil shoppe hjemme fra sofaen, kan du gennemse Lysmesterens webshop og bestille lamperne til afhentning hos os, se mere her.

Vi forhandler blandt andet følgende:

  • Loftslamper
  • Væglamper
  • Bordlamper
  • Gulvlamper
  • Halogenlamper
  • Pendler
  • Skrivebordslamper
  • Sportsbelysning
  • Udendørslampe

Hvis du leder efter nye lamper eller belysning til dit hjem i Sønderjylland, så står vi klar til at hjælpe dig?

Stort udvalg af designerlamper & belysning

Hos Abild El-Forretning finder du både lamper og belysning i den mindre dyre ende af skalaen, ligesom du kan finde et bredt udvalg af designerlamper i høj kvalitet. Vi forhandler både Louis Poulsen, Lightyears, Le Klint, Artemide, Verpan, Light Point, Kaiser Idell og mange flere. Derfor tilbyder vi både lamper til indendørs og udendørs brug – hvor du kan finde den helt rigtige belysning.

 

Montering af både indendørs og udendørs lamper – hvis du ønsker

Der er et helt hold af dygtige, professionelle og kompetente elektrikere og el-installatører tilknyttet Abild El-Forretning. Det betyder, at du kan få autoriseret hjælp og assistance til både nedtagning, ophængning og montering af både indendørslamper og udendørslamper såvel som for eksempel spots.

 

Kontakt os for råd og vejledning om belysning

Hvis du har brug for et godt råd fra en af vores kyndige elektrikere, så er du velkommen til at udfylde kontaktformularen nedenfor ↓

Du kan også kontakte os på mail@abild-el.dk eller på telefonnummer 74 72 33 55.

 

 

Prøv lampen hjemme

En lampe kan betyde rigtig meget for dit hjems udtryk og stil, og vi ved om nogen, hvor svært det kan være at finde den rette lampe til dit hjem. En lampe kan se helt anderledes ud i butikken i forhold til, når den kommer op over spisebordet. Derfor tilbyder vi, at du kan låne vores lamper med hjem for at se, om den passer til din boligs indretning og stil. Hvis du ikke kan lide den, leverer du den bare tilbage.

 

Webshop med Lysmesteren’s lamper

Har du mulighed for at se på lamper hos os i butikken, så kan du købe dine lamper online i Lysmesteren’s webshop. Her kan du også bestille din nye lampe til afhentning hos os.

 

Åbningstider i butikken

Vores veluddannede butiksmedarbejdere står klar til at byde dig velkommen i butikken på Ribelandevej 54 i Tønder og fortælle dig meget mere om lamper og belysning.

Hverdage fra 9.30 – 17.30
Lørdag fra 9.30 – 12.30

Vi glæder os til at se dig!

Se også: Varmepumpe.

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.