Luft luft varmepumper i Tønder, Løgumkloster og Bredebro

Har du brug for en luft luft varmepumpe i Tønder, Løgumkloster eller Bredebro? Som nævnt er luft luft varmepumper den mest solgte pumpeløsning i Danmark. Den er især populær i helårsboligen, fritidshuset samt i små og mellemstore erhvervslokaler.

Populariteten skyldes i høj grad prisen, for det kræver ikke den store investering at anskaffe sig en luft til luft pumpe. De ligger gerne på et prisleje fra 8.000 kr. og op efter for de mest standardløsninger.

Hos Abild EL i Tønder, der hjælper vi dig med den rigtig varmepumpe – kontakt os på ☎ 74 72 33 55. Vi leverer og monterer varmepumper i Tønder, Løgumkloster og Bredebro – ja faktisk hele Sønderjylland.

Denne pumpetype skal ikke tilsluttes vandsystemet, som en luft-vand varmepumpe så det er derfor, at den bliver noget billigere. Det kan dog være nødvendigt med en supplerende opvarmningskilde eller mere end 1 pumpe. Det kommer helt an på bygningens størrelse og ruminddeling. Alligevel får du store besparelser på varmeregningen – helt op til 75 %.

Luft-luft varmepumper_Tønder_Løgumkloster_Bredebro

Man kan faktisk få luft til luft varmepumpen som radiatormodel (se billedet øverst på siden) – så man ikke kan se, at det er en varmepumpe. Uanset hvad du er til, så skal vi installere udedelen mindst 15 cm over jordens niveau og omkring minimum 10 cm fra den yderste mur. Og så skal den stå frit, så intet spærrer for strømmen af den luft, der pumpes ind i bygningen.Vi installerer oftest indedelen i det største rum (stadig med udedelen lige på den anden side af væggen/muren), fordi luften bedre kan cirkulere videre ud i de tilstødende mindre rum.

Det betyder for privates vedkommende, at det som regel bliver i stuen. Placeringen er op til dig.

Hvor kan en luft luft varmepumpe monteres?

Hos Abild EL i Tønder har vi mange års erfaring i montering af varmepumper i lokalområdet i og omkring Tønder, Løgumkloster og Bredebro.

Var du klar over at, man faktisk kan få luft til luft varmepumpen som radiatormodel (se billedet øverst på siden). Det betyder at man ikke kan se, at det er en varmepumpe. Uanset hvad du er til, så skal vi installere udedelen mindst 15 cm over jordens niveau og omkring 10 cm fra den yderste mur. Og så skal den stå frit, så intet spærrer for strømmen af den luft, der pumpes ind i bygningen.

Vi kører fra Tønder til Løgumkloster og Bredebro.

luft-luft varmepumpe tønder, løgumkloster, bredebro

Vi installerer oftest indedelen i det største rum (stadig med udedelen lige på den anden side af væggen/muren), fordi luften bedre kan cirkulere videre ud i de tilstødende mindre rum. Det betyder for privates vedkommende, at det som regel bliver i stuen. Indedelen skal monteres over udedelens niveau, men derudover er placeringen helt op til dig.

Skal vi komme og kigge på dine muligheder for at få en luft luft varmepumpe – så kontakt os på ☎ 74 72 33 55

 

Indeklimaet forbedres væsentligt med luft luft

Stort set alle de nye pumpemodeller har integreret partikelfilter, luftrenser og lugtfjerner, så luften udefra renses, inden den sendes ind. Nogle kan endda fjerne vira og bakterier. Derfor er de ekstremt populære hos allergikere. Generelt betyder det, at luften føles frisk og komfortabel.

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.