Fiberinstallation i Tønder og resten af Sønderjylland – få lynhurtigt internet

Vores hverdag bliver mere og mere digital, og det kræver hurtigt internet og datakommunikation. Det er heldigvis muligt med fiberinstallationer, som vi installerer i alle virksomheder, boligforeninger såvel som private hjem i hele Sønderjylland, herunder Bredebro, Løgumkloster, Tønder og omegn. Fibernettet er hurtigt, sikkert og billigt, og Abild El-Forretning udfører alle slags fiberinstallationer.

 

Søger I hjælp til installation af lynende hurtigt fibernet?

Hvis I har brug for hjælp til installation af fiberinternet til jeres virksomhed, boligforening eller derhjemme privat, så kontakt vores dygtige installatører ved at udfylde kontaktformularen: Klik her ↓

Så vender vi tilbage hurtigst muligt!

Alternativt kan du finde vores kontaktinformationer på kontaktsiden.

 

Hurtigere end bredbånd

Modsat det almindelige bredbånd, som internettet normalt leveres over, så løber fibernet via de såkaldte lyslederkabler, også kendt som optisk fiber. Det gør hastigheden meget hurtigere, og du får på den måde en meget mere effektiv og hurtig datakommunikation, end hvis du modtager dit internet via de traditionelle bredbåndskabler. Det er relevant, hvis du for eksempel har en digital virksomhed, hvor du er meget afhængig af at være online.

Professionelle montører

Vores hold af dygtige elektrikere, el-installatører og montører er specialister inden for data- og kommunikationsløsninger og har bred erfaring med fiberinstallationer, både store som små. Vi sørger hele tiden for at holde os helt opdaterede på den seneste nye teknologi, så vi altid er i stand til at levere de mest effektive og bedste dataløsninger med fiberinstallationer.

 

Har du spørgsmål om fibernet?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan få fibernet, der hvor du bor eller har virksomhed, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 74 72 33 55, mail@abild-el.dk eller kig forbi vores forretning i Tønder. Vi kan hjælpe dig med at få afklaret, om fiberinstallationer eventuelt kunne være en god idé for dig, og om det passer til dine behov og det, du efterspørger.

Se også: Design belysning til hjemmet

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.