Ledige stillinger

Ledige stillinger

Abild El søger service- og industrielektrikere

 

Hos Abild EL ser vi den enkelte medarbejder som et helt menneske – ikke bare en arbejdskapacitet. Derfor arbejder vi især med trivsel, og forsøger at give de enkelte medarbejdere frihed til at kunne få arbejdsliv og fritid/familieliv til at fungere, som de ønsker.

 

Vi ønsker at tiltrække de dygtigste i branchen, og det gør vi ved at skabe en arbejdsplads, hvor du går glad på- og ikke mindst glad hjem fra arbejde. Hvor vi ikke arbejder for at kunne holde fri, men arbejder, fordi vi rent faktisk kan lide det, vi laver.

 

Du vil typisk møde kl. 07.00, hvor du vil blive opdateret om dagens serviceopgaver, inden du er klar til at køre ud til kunderne. Din arbejdsdag vil variere afhængig af dagens opgaver, og du vil opleve en stilling med meget frihed under eget ansvar. Det er derfor også vigtigt, at du er en person, der kan stå på egne ben, og som er i stand til at levere kundeservice i topklasse!

 

Vi forventer, at du kan formulere dig på dansk – mundtlig og skriftlig, samt har kørekort til kat. B.

Derudover er det vigtigt for os, at du har lyst til at være med til at skabe et godt fællesskab og en god arbejdsplads. En rigtig holdspiller!

 

Så er du uddannet elektriker, evt. erfaring indenfor hvidevare service (ikke et must) og kan arbejde selvstændigt, er der en god mulighed for, at vi kan bruge dig og dine evner.

Vi tilbyder:

  • At du bliver en del af en moderne og fleksibel virksomhed med værdierne i orden
  • Stor indflydelse på din arbejdsdag – fleksible arbejdstider
  • Gode arbejdsforhold samt sundhedsordning – vi prioriterer sikkerhed og sundhed højt
  • Firmabil, mobil og tablet
  • Fokus på faglig og personlig udvikling
  • Løn efter kvalifikationer
  • En virksomhed der tænker i grønomstilling og bæredygtighed

Er dette et job for dig? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning på mail tg@abild-el.dk Ellers giv et kald til os på 74723355.

 

”Abild El er en del af TS-gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af el-installatører. TS-gruppen ejes af dens medlemmer, som udgøres af 40 elektriker- og el-installationsvirksomheder med mere end 1000 medarbejdere fordelt på 60 lokalt forankrede TS-centre spredt over hele landet.”

 

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.