Varmepumper – tilbud, salg og montage i Tønder, Sønderjylland

Varmepumper fås i mange forskellige typer og modeller. Her hos Abild El-forretning får du altid et godt tilbud på en varmepumpe med autoriseret opsætning og installation – uanset om det drejer sig om luft til luft, luft til vand eller jordvarme, og om pumpen skal installeres privat eller i en virksomhed.

 

Varmepumper bør installeres og tilsluttes af en autoriseret montør

Vores KMO-montører (kølemontører) er alle autoriserede til installation. Nogle varmepumper kræver specialmontering, og det er netop derfor, at det er lovpligtigt at få en autoriseret KMO-montør til at udføre arbejdet.

Kontakt os ved udfylde kontaktformularen ↓ længere nede på siden..

Du kan også ringe på 74 72 33 55 eller ved at sende en mail på mail@abild-el.dk.

 

Professionel rådgivning ud fra behov og funktionsønsker

Ud over at vores montører har mange års erfaring med installation af forskellige pumpeløsninger, tilbyder vi samtidig autoriseret rådgivning. Dermed får du den helt rigtige varmepumpeløsning, der matcher dine eksakte behov og ønsker til funktioner.

Salg og montage af varmepumper i Tønder, Sønderjylland
Vi hjælper dig med:
  • Rådgivning – så du får den helt rigtige varmepumpe
  • Autoriseret installation og montage
  • Service – hvis du ønsker en fast serviceaftale
  • Energitilskud og håndværkerfradrag (vi kan søge for dig, men husk at der skal søges inden projektet sættes i gang)

 

Populære varmepumper: luft til luft og luft til vand

Lige nu er det helt sikkert luft til luft varmepumpen, der er mest populær – både når det gælder private boliger, sommerhuse og små og mellemstore virksomheder. Men luft til vand varmepumpen har nogle ekstra fordele, og som det kan være tilfældet med luft luft-pumpen, så er det oftest ikke nødvendigt med supplerende varmekilder, når vi snakker luft vand. Men uanset hvilken varmepumpe du vælger, så er der rigtig mange penge at spare på varmeregningen.

 

Hvad er så den bedste varmepumpeløsning for dig?

Vi ser nærmere på de 2 typer: luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Er du interesseret i jordvarmepumper, så har vi også konkurrencedygtige priser og erfarne montører til dette. Du kan finde vores kontaktoplysninger nedenfor eller gå til kontaktsiden

 

 

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 13 =

Find os

Ribelandevej 54
6270 Tønder
CVR: 2712 1780