Varmepumper – salg og montage i Tønder, Løgumkloster og Bredebro

Brug for en varmepumpe i Tønder, Bredebro eller Løgumkloster? Her hos Abild El-forretning i Tønder får du altid et godt tilbud på varmepumper med autoriseret opsætning og installation – uanset om det drejer sig om luft til luft varmepumper, luft til vand varmepumper eller jordvarme. Vi installerer både i private hjem eller i virksomheder. 

 

Godkendt VE-godkendt installatør

Vores KMO-montører (kølemontører) er alle autoriserede til installation af varmepumper. Nogle varmepumper kræver specialmontering, og det er netop derfor, at det er lovpligtigt at få en autoriseret KMO-montør til at udføre arbejdet. Når det kommer til luft til vand varmepumper, er det vigtigt at det er en VE-godkendt installatør, der monterer din varmepumpe. Vi monterer varmepumper fra Tønder til Løgumkloster og Bredebro – ja det meste af Sønderjylland.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen længere nede på siden. Du kan også ringe på 74 72 33 55 eller sende en mail på mail@abild-el.dk.

Luft-luft varmepumper_Tønder_Løgumkloster_Bredebro

 

Hos Abild EL i Tønder hjælper vi dig med:

  • Professionel rådgivning – så du får den helt rigtige varmepumpe, der matcher dine ønsker og behov
  • Autoriseret installation og montage
  • Service – hvis du ønsker en fast serviceaftale
  • Energitilskud (vi kan søge for dig, men husk at der skal søges inden projektet sættes i gang)

 

Populære varmepumper: luft til luft og luft til vand

Lige nu er det helt sikkert luft til luft varmepumpen, der er mest populær – både når det gælder private boliger, sommerhuse og små og mellemstore virksomheder. Men luft til vand varmepumpen har nogle ekstra fordele, og som det kan være tilfældet med luft luft varmepumpen, så er det oftest ikke nødvendigt med supplerende varmekilder, når vi snakker luft vand. Men uanset hvilken varmepumpe du vælger, så er der rigtig mange penge at spare på varmeregningen.

Skal du have en luft luft varmepumpe?

Varmepumper

Skal du have en luft vand varmepumpe?

Varmepumpe Tønder Bredebro

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.