Forlæng levetiden af dine hvidevarer med en professionel hvidevareservice

Hvidevarer kan faktisk holde rigtig længe, hvis blot de får den nødvendige service gennem årene. Hos Abild El-Forretning ApS tilbyder vi en professionel service på dine hvidevarer – så du kan få løst problemet bedst muligt, når uheldet er ude. I vores butik i Sønderjylland har du mulighed for at se vores udstillinger af hvidevarer, hvor du kan finde en masse kendte mærker.

 

Problemer med jeres hvidevarer? Kontakt vores erfarne montører

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du mangler en erfaren fagmand til installation eller reparation af hvidevarer. Som din el-installatør kan vi tilbyde en bred og stor ekspertviden inden for hvidevarer, hvilket gør, at vi altid anbefaler den bedste og mest økonomiske løsning.

Du er velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden. Alternativt kan du ringe på 74 72 33 55 eller send en mail til mail@abild-el.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et tilbud eller svar på dine spørgsmål.

Hvornår kan det betale sig at reparere hvidevarer?

I vores hvidevareservice tilbyder vi alt, der skal til for at finde frem til problemet og løse det. Derfor indebærer vores service kyndig vejledning, hjælp til installation og tilslutning samt fejlfinding og reparation af hårde hvidevarer af alle kendte mærker. Uanset om det er køleskabet eller fryseren, der lækker – eller om det er vaskemaskinen der melder fejl, så kontakt os gerne. Vi giver dig vores bud på, hvorvidt det kan betale sig at reparere eller købe nyt.

Vi har bred erfaring med at reparere mærker som eksempelvis nedenstående:

Fejlfinding og indhentning af reservedele

Vi kan skaffe de nødvendige hvidevarer-reservedele, og her omfatter vores service alt lige fra fejlfinding til, at dine hvidevarer fungerer optimalt igen.

Hvis du har brug for en ekspert i hvidevarer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring på tlf. 74 72 33 55 eller send os en mail via mail@abild-el.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi vores butik i Tønder, hvor vi står klar til at hjælpe dig bedst muligt.

Hvidevareservice Tønder

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.