Ladestander til din elbil

Krav om autoriseret el-installatør til montering

Det er på forhånd ikke til at vide, hvordan ens el-installationer er udenfor. Og hvis du har brug for at få ændret på el-installationen, som for eksempel for at få sat en særlig ladestikkontakt op eller få en ekstra sikringsgruppe i eltavlen, skal du have en autoriseret el-installatør til at lave arbejdet. Det er desværre ikke arbejde, du selv må udføre uden autorisation.

Vi hjælper dig med montering af ladestanderen

Som autoriseret el-installatør, kan vi montere din nye ladestander. Uanset om den er købt hos din bilforhandler eller andre steder. Vi kommer ud og kigger på dine nuværende el-installationer, og sammen ser vi på dit behov, og giver dig efterfølgende en pris på montering af en ladestander til din el-bil.

Vi er din lokale elektriker, og vi kører ud fra Tønder til Løgumkloster, Visby og Højer. Kontakt os på 74 72 33 55​ eller mail@abild-el.dk så finder vi sammen en den løsning der passer til dig.

Spar tid og penge

Spar penge på ladestander Tønder

Vi sikrer, at alle tidsfrister bliver overholdt, og at du får det aftalte produkt til aftalt tid. Vi har – som en del af TS-gruppen – gode aftaler med mange ladestander leverandører, og vi sørger derfor altid for, at du får det bedste produkt til den bedste pris.

Din garanti

Autoriseret elektriker Tønder

Som din lokale el-installatør er vi din garanti for et veludført stykke arbejde. Vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke arbejde til den aftalte tid. 

Komplet løsning

Ladestander Tønder

Hos os får du en komplet løsning, således du ikke skal igennem flere forskellige led. Vi kan hjælpe med både rådgivning, montering og installering, og har du fået en ladestander med i købet af din elbil, så sørger vi også for monteringen af den.

Autoriseret el-installatør

Autoriseret installatør

Vi er din lokale el-installatør, og vi er autoriseret til at montere og installere din ladestander.
Så sikrer du, at din ladestander bliver monteret rigtig, og ikke overbelaster dit private elnet. Som autoriseret el-installatør er vi dit sikkerheds stempel.

Køb af ladestander til din elbil

Vi samarbejder med nogle af de bedste brands inden for ladestandere. Vi samarbejder med mange forskellige ladestander mærker– og du kan derfor også købe dem igennem os, hvis du skal bruge en ladestander til hjemmet, til din kolonihave eller til dit sommerhus.​

Vi monterer alle ladestandere, uanset om de er køb igennem os eller et andet sted. Det vigtigste er, at det er en autoriseret el-installatør, der monterer ladestationen til elbilen, da kapaciteten i installationen, skal være kraftig nok til at lade over længere tid.

Er du i tvivl om din nuværende ladestander, eller har du brug for rådgivning til køb af en ladestander, så kontakt os på 74 72 33 55 – Så hjælper vi dig gerne med rådgivning samt montering af din ladestander.

 

Montering af ladestander Tønder

Vi finder en løsning sammen med jer

Vi har stor erfaring med montering af ladestander, og vi kører ud fra Tønder til Løgumkloster, Visby og Højer. Vi samarbejder med flere forskellige udbydere, og sammen finder vi en skarp pris, på den helt rigtige løsning til jeres virksomhed, kommune eller offentlig parkeringsplads.

Vi laver en skræddersyet løsning til jer, ud fra jeres behov og de forhold der er til rådighed på parkeringspladsen.

Kontakt os for montering af ladestander

Ring til os på 74 72 33 55, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Hvad koster det at få monteret en ladestander?

Etablerings- og installationsarbejdet er en væsentlig faktor, da det kan kræve, at der både bliver gravet og trukket kabler til parkeringspladsen.
Udgifterne varierer meget afhængig af forholdene – især afstanden fra el-tavlen til ladestanderen er afgørende.

Er du usikker på om dette kan lade sig gøre, så kommer vi gerne og kigger på det. Kontakt os på  74 72 33 55

Vi hjælper jer med alt fra rådgivningen til installation og oplæring i ladestanderen. I skal blot have styr på jeres behov og budget, så klarer vi resten.

Er I i tvivl om, hvilken type ladestander I skal have? Vi samarbejder vi med mange forskellige udbydere, som helt sikkert har lige den model, som dækker jeres behov.

  1. Find ud af, hvad jeres behov er inden I kontakter os.
  2. Kontakt os – og vi hjælper efterfølgende med rådgivningen.
  3. Vi sender en elektriker ud til at kigge på mulighederne.
  4. I modtager et tilbud, som I godkender, og vi planlægger monteringsdatoen sammen med jer.
  5. Vi står for alt. Gravning, kabelføring og opsætning af ladestationen/erne.
  6. Nu er ladestationen klar til brug.
Monta ladestander

Monta – opladning på farten

App’en Monta giver dig mulighed for at tilbyde opladning ved din ladestander uden det koster dig en krone.
Du kan altså låne din ladestander ud til gæster, familie osv., og de kan således betale for deres opladning gennem Monta.

Så snart at Monta er installeret på din ladestander, kan du lade andre elbilister lade ved din ladestander til en pris du har fastsat. Monta giver dig fleksibilitet og fuld kontrol over din ladestander.

Ring til os på  74 72 33 55, og fortæl om dit behov, og hvor du har brug for montering af ladestander, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Vi hjælper med alt fra rådgivning, montering og installation – Du får en komplet løsning, som du ejer 100%

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.