Panasonic luft til vand varmepumpe

Hvorfor skal du investere i en luft til vand varmepumpe?

Fordi Panasonic luft til vand varmepumper har et højt effektivitetsniveau og kan mindske din CO₂ -udledning markant. Panasonic har over 60 års erfaring med varmepumper og står for kvalitet, specielt i de nordiske lande med de koldere temperaturer. Dermed er man også garanteret stor komfort med meget lave driftsudgifter.

Hos Abild El-forretning ApS er vi KMO-certificeret i montering af luft til vand varmepumper og har lang erfaring med montering af Panasonic luft til vand varmepumper – derfor ved vi at det er kvalitets-pumper.

På selv de meget kolde dage i Danmark er man stadig garanteret et vandudløb på helt op til 60 grader og derfor vil du altid have et behageligt indeklima i dit hjem – det giver og sikrer et enormt niveau af komfort.

 

Kontakt os på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk – vi står klar med rådgivning og vejledning, så du får den helt rigtige løsning til lige nøjagtig dit hjem eller sommerhus.

panasonic
kredsløb

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

Udedelen opfanger den varme del af energien fra luften og overfører den til vand, der bruges til at opvarme hjemmet gennem f.eks. gulvvarme eller vandbærende radiatorer. Samtidig varmer den brugsvandet op, så du kan tage bade uden at tænke på manglen af varmt vand. Denne teknologi virker selv på kolde dage, når temperaturen er langt under frysepunktet, ned til minus -20°C.

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic passer til behovet i din bolig, uanset om det er et nybygget eller et renoveret hus. Den kan sikre vandudløb på op til 60°C – uanset hvad temperaturen er udenfor.

Der er også stor mulighed for fleksibilitet ved installering af en luft til vand varmepumpe, på grund af de lange rørføringer på op til 50 meter mellem indendørs- og udendørsdelene.

Kontakt os på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk for et tilbud.

Hvad koster en Panasonic luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe fra Panasonic koster omkring de 100.000 kr. inkl. moms, levering og montering hos Abild El-forretning ApS. Da en luft til vand varmepumpe både opvarmer dit hjem og også brugsvandet, er det en større investering end f.eks. en luft til luft varmepumpe, men der er mange andre fordele ved en luft til vand varmpumpe.

Med Panasonic er det muligt at vælge den løsning, der passer præcis til netop dit hus og din, samt din families behov. Du kan vælge fra 3 kW helt op til 9 kW og på den måde får du en løsning med lavere startinvestering og dermed også driftsomkostninger på lang sigt. Hvis dit hjem i forvejen er godt isoleret, hvorfor vil du så investere i overdimensioneret udstyr, der koster mere og med højere driftsomkostninger?

Hvis du også vil nyde af de fordele, så få et tilbud på en luft til vand varmepumpe og tilhørende montering på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk

halvering

En varmepumpe kan halvere din nuværende varmeregning (hvis du f.eks. har et olie- eller pillefyr)

kalender

En varmepumpe vil som regel betale sig selv ind på 5-10 år.

besparelse

En luft til vand varmepumpe er billigere end f.eks. elvarme og olie- og pillefyr.

Let og effektiv energistyring

Vi er i dag vant til at styre store dele af vores liv ved hjælp af smartphones. Det er også tilfældet med opvarmning og nedkøling af hjemmet. Dette er der en god grund til – det er let og sikkert. 

Det er ikke kun en simpel termostatstyring, hvor man kan tænde og slukke varme eller køl. Det er en effektiv og intuitiv tjeneste til fjernstyring af opvarmnings- og varmtvandfunktionerne og samtidig kan du overvåge og tjekke op på energiforbruget i dit hjem. 

Du tilslutter systemet via WiFi og Panasonic Cloud-portalen, som gør at du nemt kan fjernstyre, overvåge og have overblik over dit varme og vandforbrug.

Vil du også gøre det lettere at styre energiforbruget i din bolig? Så kontakt os på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk og så vi hjælpes vi ad.

fjernstyring

Få et kanon tilbud på din nye Panasonic luft til vand varmepumpe

Abild El-forretning ApS har god og lang erfaring med installering og montering af Panasonic luft til vand varmepumper. Få et tilbud på en luft til varmepumpe samt montering på ☎️ 74 72 33 55 eller 📧 mail@abild-el.dk og så finder vi i sammenhold ud af, hvad der er den bedste løsning, som passer akkurat til din specifikke bolig og for dig og din familie.

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.