Nem og hurtig opladning af din el-bil

Når først du har taget springet fra en benzin/diesel bil til elbil, så skal det ikke være besværligt eller dyrt at få installeret en ladestander i hjemmet, i sommerhuset eller i virksomheden. Hos Abild El-forretning i Tønder er vi uddannet i montering af ladestandere til elbiler – både i hjemmet og sommerhuset men også i mindre firmaer og boligselskaber.

Fordelen ved at få din lokale elektriker i Tønder til at montere ladestanderen til elbil er, at vi tjekker dine udendørs stik og trækker den korrekte strøm, der er behov for direkte i din indkørsel, i dit sommerhus eller foran din virksomhed.

En elbil har et batteri af en vis størrelse, som betyder at en opladning ofte kan tage flere timer, før fuld opladning er nået. Derfor kan vi som udgangspunkt ikke bruge almindelige indendørs eller udendørs stikkontakter, da de ikke er indrettet til en så stor belastning over længere tid.

Hos Abild El-forretning i Tønder er vi specialister i opsætning og montering af ladestandere og du er mere end velkommen til at kontakte os ☎️74 72 33 55 for at få et uforpligtende tilbud.

Vi samarbejder med virksomheden Charge Amps, som udvikler elegante og innovative ladestandere til elbiler. Ladestanderne har et unikt design; de er tilmed nemme og brugervenlige at anvende i hverdagen. Charge Amps’ vision er at designe og skabe produkter og løsninger, som gør skiftet fra benzin/diesel til elbiler nemt og ligetil uden besvær.

Ladestander elbil Tønder

Gode grunde til at skifte til elbil

Elbiler og hybridbiler bliver mere og mere vigtige for vores miljø. Selvom det ikke er billigere at købe en elbil, så sparer du løbende på benzin- og dieseludgifterne når du vælger at køre på strøm.

Der er mange andre grunde til, at man ikke kan overskue overgangen til elbil. Spørgsmålene kan fx være: “Hvor kan jeg oplade min bil?” og “Hvor meget koster det at oplade min elbil?”.

Spørg Abild El-forretning i Tønder og få færre bekymringer – vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, sommerhuset og kontoret i Tønder. Til gengæld skal du tage stilling til behovet – er der én eller to elbiler, der skal kunne lade på samme tid?

Du kan ikke bare tilslutte din nye ladestander direkte i en udendørs stikkontakt – her skal du være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer – og det tjekker vi for dig. Abild El-forretning i Tønder sikrer at enten dit hjem, sommerhus eller virksomhed er helt klar til din nye elbil og vi kan guide dig til hvordan du bruger ladestander-systemerne, så det er så nemt for dig som muligt.

Kontakt Abild El-forretning på ☎️74 72 33 55 for at få hjælp og et uforpligtende tilbud.

Laderstander til elbiler tønder

Charge Amps HALO Wallbox – lille og diskret

Charge Amps HALO er ideel til hjemmet og kontoret som den mindste ladestation, vi tilbyder. Den har et fast kabel på 7,5 m til nem opladning i en travl hverdag. Softwareplatformen komplementerer perfekt den innovative hardware og sikrer dig, at din opladning er effektiv og nem.

9 ud af 10 oplader deres elbiler/hybridbiler derhjemme eller på kontoret. Det giver tryghed, at du selv har et godt overblik over dit gebyr. Charge amps HALO Wallbox er en smart, intelligent og holdbar ladestander, der giver dig fuld kontrol over opladningen. Med den indbyggede software kan du fx. time din ladestander, så elbilen oplader ved laveste pris eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

I øvrigt kan du låse ladestanderen for at forhindre uvedkommende i at oplade.

 • Pålidelig EV-opladning med smart software
 • Kontrol opladning via Cloud løsning
 • Låsefunktion og smart timersystem for en smartere og nemmere opladning
 • En af markedets mindste opladningskasser
 • Bygget af genanvendt aluminium

Du kan læse Charge Amps HALO Wallbox produktblad her

Charge Amps AURA – flere opladninger på en gang

Charge Amps AURA er perfekt ladestationen til offentlig brug enten i boligforeninger eller mindre virksomheder. Du kan fx også dele den med naboen i sommerhuset eller på villavejen.

Charge Amps AURA har to udgange og kan dermed oplade op til 22 kW på hvert stik samtidig. Stikkene kan indstilles til en fast maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen.

De to stikkontakter kan monteres til at være en del af et større system med flere enheder, begge med Charge Amps HALO eller andre Charge Amps AURA ladestandere.

Charge Amps AURA har et kommunikationssystem som gør det muligt at dele opladningsdata med bilen, – en såkaldt Vehicle-2-Grid teknologi.

Du kan læse Charge Amps AURAs produktblad her

Charge Amps AURA – ladestander-systemer der er fremtidssikrede

Charge Amps AURA er markedets mest moderne ladestation med høj klassificering (IK 10). Den er ideel til hjem med to elbiler, kontor, parkeringspladser, ejerlejligheder eller boligforeninger.

Charge Amps AURA opfylder alle standarder og sikkerhedsstandarder inden for elektrisk ladning.

 • Modulopladningskasse
 • 2 x type 2-stik
 • Justerbar mellem 1,4–22 kW pr. stikkontakt
 • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
 • Belastningsafbalancering mellem flere enheder
 • Alle sikkerhedsfunktioner er integreret direkte i enheden

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.