Alarm og sikring
til erhverv

Alarm til erhverv Adgangskontrol

Alarm til erhverv Videoovervågning

Alarm til erhverv Tågekanon

Alarm til erhverv

Typer af sikring til
erhverv

Alarm til erhverv

Adgangskontrol

Hvis du vælger at få erstattet nøglerne til din virksomhed, med et adgangssystem der er elektronisk, bliver det meget nemmere at bestemme hvem der kommer ind i bygningen.
Vi installerer din sikringsløsning, og sørger også for at overholde krav.

Alarm til erhverv

Videoovervågning

Videoovervågning har mange fordele, i forbindelse med oprettelse af et sikkert miljø, både for medarbejderne og virksomheden. Vores autoriserede installatører sørger for at du får den optimale løsning til dig, når det kommer til videoovervågning, med rådgivning og installation.

Alarm til erhverv

Tågekanon

En tågekanon er et godt værktøj, når det kommer til sikkerheden af din virksomhed. Når systemet opfanger uvedkommende gæster, fylder den rummet med en tåge, så indbrudstyven ikke engang kan se en halv meter frem, hvilket forhindrer indbrudstyventyven i at kunne orientere sig.

Mangler du sikring til
din virksomhed?

Alarm til erhverv

Ubudne gæster i virksomheden er desværre noget mange har oplevet. Heldigvis er der en masse værktøjer, man kan bruge, for at forebygge problemet, men som også hjælper hvis skaden allerede er sket. Hos Abild EL laver vi forskellige sikkerhedsløsninger til din virksomhed, blandt andet videoovervågning, adgangskontrol og tågekanon.

Med sikringsløsninger til virksomheden, hjælper du både medarbejderne og virksomheden. Hvis du er interresseret i en sikringsløsning til din virksomhed, så tøv ikke med at udfylde kontaktformularen nedenfor, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også give os et kald på 74 72 33 55

Kontakt os

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.