Luft til vand varmepumpe

Hvad enten du vælger en luft luft, luft vand (eller jord-) varmepumpe, så kan du ikke finde en mere økonomisk og miljøskånsom opvarmningskilde. En varmepumpe i et almindeligt parcelhus tjener som regel sig selv ind igen på 2-4 år, og herefter kan der være op til 75 % at spare på din varmeregning.

Og taget i betragtning at pumperne har en levetid på helt op til 25 år, er din investering derfor rigtig godt givet ud.

 

Den mest energibesparende og dermed økonomiske varmekilde

Hvad enten du vælger en luft luft, luft vand (eller jord-) varmepumpe, så kan du ikke finde en mere økonomisk og miljøskånsom opvarmningskilde. En varmepumpe i et almindeligt parcelhus, tjener som regel sig selv ind igen på 2-4 år, og herefter kan der være op til 75% at spare på din varmeregning. Og taget i betragtning at pumperne har en levetid på helt op til 25 år, er din investering derfor rigtig godt givet ud.

SCOP-værdi og kvalitetspumper

Pumper udnytter naturlig energi, og derfor er det kun driftsomkostningerne i form af el, der koster penge. Da de fleste har energimærkning A+, A++ og endda A+++, er elforbruget meget lavt. Er SCOP-værdien høj (se billedet) så er energiforbruget lavt.

Her hos Abild El-forretning ApS monterer og installerer vi kun kvalitetstestede og energieffektive varmepumper. Vi har fordelagtige aftaler med de største leverandører, og derfor finder du også konkurrencedygtige priser hos os.

 

Støjer varmepumper?

Vi bliver tit spurgt, om varmepumper larmer, og det gør de ikke. Vi kan egentligt bare sige, at de ‘larmer’ lige så meget som en helt almindelig opvaskemaskine. Faktisk kan du få en pumpe på kun 19dB – og det er meget lidt.

 

Uforpligtende tilbud og rådgivning

Vil du være sikker på at få den helt rette pumpeløsning, så kontakt os. Det er uforpligtende at få et tilbud. Vores professionelle team af KMO-montører og rådgivere står klar til at svare på alle dine spørgsmål, og de kan ud fra få oplysninger, både finde den rette løsning og give dig et godt tilbud.

Vi servicerer både private og virksomheder fra afdelingen i Tønder, og har kunder i bl.a. Skærbæk, Toftlund, Tinglev og Rødekro.Kontakt os i dag på tlf. 74 72 33 55, mail@abild-el.dk eller kig forbi vores forretning i Tønder for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Se også: solceller.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

4 + 3 =

Find os

Ribelandevej 54
6270 Tønder
CVR: 2712 1780