Træk din håndværker fra i SKAT!

Boligejerne har fortsat mulighed for at få fradrag til energiforbedringer og klimasikring. Håndværkerfradraget er blevet gjort permanent fra 2018 og frem.

Du kan stadig kan fratrække op til 6.000 kr. for udgifter til hjælp i hus og have og op til 12.000 kr. for udgifter til håndværkerbistand til istandsættelse af boligen med videre. Beløbsgrænserne reguleres hvert år.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål til vores arbejde i forbindelse med håndværkerfradraget?

Gå til kontaktsiden, eller udfyld kontaktformularen med din forespørgsel nederst på siden: Klik her ↓.

 

Håndværksydelser som giver fradrag

Som noget nyt kan udgifter i form af arbejdsløn til installation af tyverialarmer fremover fratrækkes under det, der i folkemunde kaldes for håndværkerfradraget.

På listen er også installation, reparation og udskiftning af solceller – dog ikke, hvis reglerne for erhvervsmæssig virksomhed anvendes.

Installation af varmepumper, herunder luft-til-luft varmepumper med og uden kølefunktion er også på listen over håndværksydelser som giver fradrag. Installation af jordvarme (hele jordvarmesystemet, inkl. jordslange) står også på positivlisten.

Se hele listen her ved SKAT.

 

Dansk Byggeri har samlet alle informationer i 2 nye brochurer:

 

Kontakt os for tilbud og rådgivning i forbindelse med håndværkerfradrag og el-arbejde

Hos Abild El-forretning er vi altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om håndværkerfradrag og tilskudsordninger. Rådgivning og tilbud koster dig ikke noget!

Du kan kontakte os på tlf.: 74 72 33 55. Du kan altid skrive til os på gennem vores kontaktformular eller send os en mail på mail@abild-el.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 7 =

Find os

Ribelandevej 54
6270 Tønder
CVR: 2712 1780