3 gode grunde og fordele

Til at eje din egen ladestander til din el- eller plug-in hybrid bil

TS-gruppen forhandler bl.a.

Charge Amps
Schneider Electric EVlink
Wallbox

1. Slut med kø og ventetid

Nummer et, så er det helt enkelt bare praktisk med en ladestander til din el- og plug-in hybrid bil derhjemme, ved sommerhuset eller anden bolig.

Du opnår en langt større fornemmelse af frihed, da du ikke er nødsaget til at skulle holde i kø for at lade og du kan lade, lige når du har lyst og tid, eksempelvis om natten, når du alligevel ligger og sover – så er bilen også helt klar til dagen efter.

Det kan frigive og give dig mere tid, så du kan fokusere på andre vigtigere ting, såsom handle ind, hente børn, komme hjem før, køre senere på arbejde eller bare slappe af!

Helt enkelt bliver livet med en el- eller plug-in hybrid bil mere komfortabelt og nemmere med en ladestander tættere på, som du selv har fuld kontrol over.

Første gode grund
Fart på
Anden gode grund
Tid er penge

2. Spar penge

At eje din egen ladestander er simpelt sagt en billigere løsning end at leje opladning gennem et abonnement. Specielt, hvis du kører under 25.000-30.000 km om året. Biler i Danmark kører i gennemsnit 15.000-20.000 km årligt.*

Med din egen ladestander betaler du udelukkende for den el du forbruger modsat et fast månedligt beløb.

Du kan opnå yderligere besparelser ved at indgå en serviceaftale (typisk lyder de på omkring 70-100 kr. månedligt) og med den kan du modtage refusion af den elafgiften for at lade din bil. Både prisen på aftalen og hvor meget du får i refusion pr. kWh afhænger af din aftale og dit elselskab.

Du kan endda spare mere, da du styrer hvornår du lader og til hvilken pris. Med fuld kontrol over din egen ladestander kan du vælge at oplade din elbil, når elprisen er på lavere i løbet af et døgn (typisk, men ikke altid, i nattetimerne). De fleste elselskaber lader dig tilgå en oversigt, så du kan se hvornår strømmen typisk er billigst at købe og forbruge hos dem.

Vi rådfører dig  gerne om, hvordan du kan opnå flere besparelser på 📞 74 72 33 55 eller ✉️ mail@abild-el.dk.

3. Autoriseret installation

Abild El-forretning ApS er din lokale og autoriseret el-installatør i Tønder og omegn, og vi tilbyder altid rådgivning, installation og service, når det kommer til ladestandere. Ønsker du kun ét enkelt eller to af punkterne af det nævnte, hjælper vi dig selvfølgelig også.

Som en del af TS-gruppen har vi et stærkt landsdækkende netværk og det betyder at vi altid kan hjælpe dig – uanset hvor i landet du befinder dig, og om det er til dit hjem, sommerhus eller andet. Det betyder også at vores sortiment spænder vidt, da vi forhandler en lang række forskellige udbydere og leverandører af ladestandere.

Vi er altid med på den nyeste viden inden for el-branchen gennem diverse kurser og uddannelser. Det sikrer dig som kunde, at du altid får udført arbejdet på baggrund af det nyeste viden inden for feltet af ladestandere og vores folk er altid uddannet til at udføre montering samt installation af din nye ladestander professionelt og efter lovgivningen.

Vi giver meget gerne uforpligtende tilbud på en ladestander med montering og installation. Tilbuddet kan du selv vælge om du vil takke ja til eller tage med dig til at vise andre udbydere.

Husk at installationen af en ladestander skal* udføres af en autoriseret el-installatør for at være lovlig.

Tredje gode grund
Brug en professionel elinstallatør
Ladestander til din elbil
Ladestander til din elbil

Kontakt os her

Herunder kan du beskrive dit problem samt indsende billeder af problemet. 
Vi tager kontakt til dig hurtigst muligt, så vi kan få løst dit problem.