Abild El –  LYSPUNKT

Hos Abild El er vi en del af LYSPUNKT, som er en frivillig belysningskæde, som har fokus på design og indretning.

LYSPUNKT belysningskædens mission er at levere oplevelser, tryghed, god service og relevant viden om produkterne. Den gode oplevelse kommer for kunden til udtryk i vores fysiske butikker, hvor vores personale står klar med professionel rådgivning om produkterne. Med et stort udvalg af designerlamper og fysisk udstilling i vores butikker kan produkterne både mærkes og opleves.

I vores butik finder du et bredt sortiment af belysningsartikler – både designerlamper og standardlamper – af mærker som eksempelvis Louis Poulsen, Lightyears, Le Klint, Artemide, Verpan, Light Point, Kaiser Idell og mange andre. Vi fører også nogle af de billigere brands, så der er noget for enhver smag og økonomi.

Lyspunkt Tønder

Som LYSPUNKT-butik lever vi op til høje standarder vedrørende professionel rådgivning om belysning. Vi sikrer dig faglig kompetent rådgivning og bytteservice i LYSPUNKT-butikker over hele landet, og så går vi højt op i, at alle vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Livets lyse øjeblikke starter hos LYSPUNKT.

 

Lån lampen med hjem – eller få besøg af os

Hos Abild El står vi altid klar med råd og vejledning.

Som en del af vores servicekoncept tilbyder vi, at du kan låne en lampe med hjem. Så har du mulighed for at se, om den matcher din boligs indretning. Du skal jo helst købe den helt rette lampe.

Ophængning og installation af lamper af autoriseret elektriker

Abild El-forretning er en kombination af el-butik og el-service. Det betyder, at du kan få professionel og autoriseret hjælp til både nedtagning og ophængning af lamper eller installation af spots (også indbygning). Så du får en totalløsning, når du handler med os.

Har du svært ved at overskue hvilken lampe eller belysningsløsning, der bedst passer ind hos dig, så kommer en af vores veluddannede medarbejdere gerne på besøg, så I sammen kan finde den ideelle lampe eller belysningsløsning.

Såfremt I ønsker et besøg for valg af belysning i jeres private hjem, kontakt os da endelig.

Lamper Tønder

Ud over smukke lamper i vores butik forhandler vi hvidevarer, småapparater, varmepumper, solceller mm. Se mere her.
Webshop med LYSPUNKT lamper

Har du mulighed for at se på lamper hos os i butikken, så kan du købe dine lamper online i LYSPUNKT’s webshop. Her kan du også bestille din nye lampe til afhentning hos os.

 

Brug for en elektriker?

Kontakt os i dag på mail@abild-el.dk eller på tlf: 74 72 33 55

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Åbningstider

Vores veluddannede butiksmedarbejdere står klar til at byde dig velkommen i butikken på Ribelandevej 54 i Tønder:

Hverdage fra 9.00 – 17.00
Lørdag fra 9.30 – 12.30

Vi glæder os til at se dig.