Abild EL-forretning ApS overtager alle aktiviteter i virksomheden El-Xperten A/S i Løgumkloster

 

Den lokale el-installatør Lars L. Hansen som driver elektrikervirksomhed og butik i Tønder overtog d. 1. april 2022 virksomheden El-Xperten A/S.

Efter et år præget af forhindringer med diverse covid restriktioner, men også med nye opgaver ser Abild El-forretning ApS nu fremad. Den sønderjyske el-installatør virksomhed har igennem det seneste år mærket en stigende efterspørgsel på opgaver, og udviklingen virker til at fortsætte positivt.

Derfor udvider virksomheden nu igennem opkøb af en anden elektriker virksomhed.

Vi har i et stykke tid overvejet en udvidelse af virksomheden, men vi har ikke lige helt vidst, hvad næste skridt skulle være. Da vi så hørte, at El-Xperten ønskede at sælge, så undersøgte vi virksomheden nærmere, og den virkede som et rigtig fornuftigt ’match’ til os, fortæller ejer og direktør af Abild El-forretning ApS Lars L. Hansen og fortsætter:

Vi har oplevet en stigning i antallet af opgaver, og med en ny geografisk placering ser vi frem til at kunne servicere endnu flere kunder i 2022 og i årene fremover, uddyber han.

Abild-el-overtager-el-xperten

 

Flere hænder til de mange opgaver

El-Xperten bliver nu en del af Abild El-forretning ApS, og tilføjelsen af flere medarbejdere er tiltrængt i virksomheden, hvor opgaverne vælter ind forklarer virksomhedsejer Lars L. Hansen:

Vi oplevede et presset efterår i 2021, hvor vi simpelthen ikke havde nok hænder til at løse alle de opgaver der kom ind til virksomheden, og derfor er tilføjelsen af Jørgen Friis og Lars Lund fra El-Xperten A/S kærkommen.

Abild El-forretning ApS overtager både kunder, kompetencer og medarbejdere fra El-Xperten A/S, og Lars L. Hansen er glad for tilføjelsen af nye medarbejderkræfter og ikke mindst nye kompetencer.

Det er altid dejligt, når man kan tilføre nye kræfter til sin virksomhed, og jeg ser det som værende meget positivt, at vi derudover også kan udvide vores kompetenceområde, fortæller Lars L. Hansen.

 

 

Den lokale elektriker i Løgumkloster

El-Xperten A/S forbliver I lokalerne i Løgumkloster, så på den måde er der ikke ret meget, der ændrer sig for virksomhedens nuværende kunder, hvilket har været meget vigtigt for Lars L. Hansen.

Vi lægger meget vægt på at være til stede lokalt, og derfor giver det også rigtig god mening for os, at beholde lokalerne i Løgumkloster fortæller Lars L. Hansen og fortsætter:

Det lokale ophav er utrolig vigtigt, og med opkøbet af El-Xperten A/S håber vi på at kunne hjælpe endnu flere kunder rundt om i Sønderjylland.

Abild El-forretning ApS arbejder med alle slags el-installationer herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring og overvågning. Desuden har virksomheden en stor viden og kompetence inden for landbruget som bliver serviceret med rådgivning, fejlfinding og reparationer af diverse maskiner og anlæg.